View Sidebar

Post Tagged with: tapeter

Intressanta utländska tapeter

Intressanta utländska tapeter

Det är fantastiskt vilket stort urval av tapeter det finns idag. När det återigen är populärt att tapetsera ökar även möjligheterna att hitta något lite annorlunda. Även om det finns många snygga och moderna svenska tapeter att välja på, ska man inte utesluta alla de intressanta utländska tapeter som finns på marknaden.

MA55-sovrumNär man ser på pris på Carma tapeter, inser man att det inte alls är så dyrt. De ligger på ungefär samma nivå som Duro, eller Eco tapeter. Man kan därför helt klart tapetsera med Carma tapeter även om man har en något begränsad budget. Detta ger ett stort val av fascinerande tapeter.

Förutom att bara tänka pris på Carma tapeter ska man också jämföra design. Här hittar man unika tapeter, med inspiration från hela världen. Deras kollektion Kiss for Kids, till exempel, har flera fina tapeter för barnkammaren. Här hittar man stora, färgglada motiv, många hämtade från barnens värld. Dels kan man få klassiska mönster i modern upplaga- bilar, båtar, nallebjörnar och andra djur. Men man har även ett bra pris på Carma tapeter med lite större motiv. Många barn skulle gärna ha en vägg med en ljus skogsdunga full av djur och träd.

Tycker man om lite äldre stil kan man välja Victorian Cottage. Dessa tapeter är inspirerade av engelsk stil från 1900-talets början. Medaljonger och blommor i ganska stora, regelbundna mönster. I denna kollektion har man valt att använda papperstapeter. En annan kollektion som är värt sitt pris på Carma tapeter är Carl Robinson. Här hittar man fantastiska amerikanska tapeter. Mycket eleganta och exklusiva, för att man ska kunna ge sitt hem det där lilla extra.

Det är inte så lätt att sätta upp en våtrumstapet själv. Carma har satsat på en variant som de flesta klarar av- Riviera. Man kan använda den i båten eller husvagnen, förutom i badrummet. Om man kombinerar med den rekommenderade fogen blir det helt tätt. Det är viktigt att också använda sig av fogmassa runt krokar och andra hål i väggen. Vill man ha en riktigt unik vägg kan man välja en av de många fototapeter som Carma för. Detta är något som tilltalar många ungdomar och tack vare ett bra pris på Carma tapeter har man nu råd med det. Det är en ganska speciell känsla att ligga och sova bredvid Colosseum, ett av motiven på deras fototapeter. Man kan beställa dem i olika storlekar för att passa in i rummet. Genom att välja Carma tapeter får man garanterat snygga väggar och en speciell atmosfär hemma. Nästa blogginlägg i serien “tapeter” kommer att handla om färgglada borosan tapeter. Om ni har egna tips får ni gärna fylla på i kommentarsfältet!

01/12/2013Comments are DisabledRead More