Blogg

Att välja bra glasögon

Vissa synfel kan korrigeras med ett par vanliga läsglasögon som man köper på macken. Men det finns en hel del små och stora fel som man måste använda personliga glasögon för. Då är det bäst att vända sig till en optiker och prova ut vilket glas som passar bäst för ens ögon. Sedan har man den roliga delen att välja ett par läckra bågar.

MU396-glasögonDet finns flera bra alternativ på nätet för glasögon. LensWay och LensOn är två av de mest kända, som många vänder sig till. Man har som mål att det ska vara lätt att beställa glasögon eller kontaktlinser, och att kunden ska kunna få allt de behöver direkt hem i lådan. Det är skönt att slippa använda sin värdefulla tid till att gå runt och leta efter något när man med bara ett par klick kan se precis vad som finns.

LensWay har funnits sedan år 2000 och man har sitt huvudkontor i Holland. Tack vare att man satsar på bra kvalitet och god kundservice så har man verkligen vuxit till sig. Som en del av sin goda kundservice så ser man till att skicka alla ordrar så fort som möjligt. När man väl bestämt sig för vad man ska ha är det ingen som vill vänta på de nya glasögonen. Hos LensWay har man också ett stort utbud av moderna solglasögon, här kan man verkligen hitta något som passar ens ansiktsform. Det är viktigt att skydda ögonen mot solen, oavsett om man är utomlands eller hemma. Idag finns det många ultravioletta strålar som kan göra stor skada.

Hos LensOn har man också mycket att välja på, även om de specialiserar sig mest på kontaktlinser. Det är ett relativt nytt företag, man startade upp i 2004, men tack vare god kvalitet har man kommit in sig ordentligt på marknaden. Man säljer originallinser till väldigt bra priser, en kombination som är svår att slå. Det är många som kombinerar glasögon och kontaktlinser beroende på var man befinner sig. Man kan också köpa färgade kontaktlinser hos LensOn, man behöver inte ens ha något brytningsfel för att tycka det är kul.

Både LensWay och LensOn säljer saker man kan behöva för att ta hand om sina glasögon och linser, som kontaktvätska och andra droppa. Om man tar hand om dem på rätt sätt samt använder bra produkter för att hålla dem rena, så kommer de att hålla längre och fungera bättre.