Blogg

Att ta vara på sina minnen

En del minnen är så speciella att man vill kunna bevara dem och ta fram dem flera gånger. Ibland kan man spara en liten sak som påminner en om det som skett, typ en blomma från brudbuketten eller en sten från stranden. Andra gånger är det ett fotografi som får alla de underbara minnena att komma tillbaka.

bild 307 fotograferingMed Photobox kan man sortera och lagra sina fotominnen på ett alldeles speciellt sätt. En del bilder vill man bara behålla för sig själv, det är privata minnen. Men andra är det trevligt att dela med sig av. När man får en liten bebis, till exempel. Då kan alla släktingar, inte bara mor-och farföräldrarna, vilja ha en bild av det lilla pyret. Man kan skapa riktigt snygga fotoböcker hos Photobox, som man sedan kan ge som gåva. Ett alternativ är att man lägger upp bilderna och så får alla själva beställa det de önskar.

Andra gånger är minnet en viss sorts klädesplagg. Kanske den där vackra BHn från Timarco som man fick i present på bröllopsdagen, eller de där underbara shortsen, också från Timarco, som var ens belöning för att ha gått ner i vikt. Det är inte alls ovanligt att kläder, också underkläder, ges som present för speciella tillfällen. Ju intimare man är med personen, desto större chans att man får underkläder i present. Man kanske sedan lägger undan dessa kläder i en speciell byrålåda, just för att de får en att komma ihåg vissa situationer och känslor. Såvida man inte använder en Timarco rabattkod för att handla mer från samma ställe.

Många gånger är det just känslorna man vill mana fram, vare sig det handlar om en fotokalender från Photobox eller ett par spetstrosor från Timarco. Ibland kan man inte riktigt sätta fingret på känslorna, man vet bara att det är något positivt. Har man inte kvar sina saker kan man, till exempel, använda en Timarco rabattkod och köpa en likadan BH eller shorts, eller vad det än var som man fick. Andra tycker att det räcker med att ha ett klädesplagg från samma firma, man använder då Timarco rabattkod till att köpa något helt annat. De har ett stort utbud av olika sorters kläder.

Photobox, Timarco, Timarco rabattkod- allt detta kan vara olika sätt att hålla fast vid sina goda minnen. Naturligtvis glömmer man aldrig speciella tillfällen och händelser, men det kan vara trevligt att ha något påtagligt att se på och minnas.