View Sidebar
Konsten att märka sina kläder

Konsten att märka sina kläder

12/04/2014 13:46Comments are Disabled

Man kan märka kläder på många olika sätt, men de flesta idag väljer dock den lättare varianten. Man har ingen tid att slösa med. Det finns mycket bra namnlappar och etiketter som är lätta att sätta fast. De är hållbara men man kan ändå ta bort dem när de inte längre behövs.

MU119-namnetikettMed namnetiketter från Namnlappsbutiken är det snabbt och lätt att märka både kläder och andra saker. Man kan välja mellan självhäftande eller påstrykbara. Det finns också möjlighet att sy fast de namnlappar som är gjorda av tyg, då håller det ännu bättre. Eftersom det kan bli ganska många namnlappar och etiketter om man är en familj så gäller det att vara effektiv. Speciellt vid skolstart kan det bli en hel del märkning med alla kläder.

Barn växer hela tiden och behöver ständigt nya kläder. Har man namnetiketter från Namnlappsbutiken hemma är det lätt att bara sätta fast en när det behövs. De som är gjorda av tyg kan tvättas i maskin, hela 60 grader, så man behöver inte vara orolig att de ska ramla loss. Samtidigt så är de inte permanenta, utan man kan alltid ta bort dem när det är dags. Har man flera barn som ärver kläder av varandra så kanske de behöver sitt eget namn i kläderna, och inte storasyrrans.

Man kan också skaffa namnetiketter från Namnlappsbutiken som är gjorda av papper. Dessa passar bra för hemmakontoret eller köket, eller var som helst där man kan behöva en snygg etikett. Man kan designa texten i datorn och sedan bara skriva ut etiketterna eftersom de kommer på ark. Man får ut olika antal etiketter per ark beroende på vilken storlek man väljer. För lite annorlunda namnetiketter från Namnlappsbutiken kan man också välja de som har röda ränder på sig.

Det är inte bara barn som kan ha nytta av namnetiketter från Namnlappsbutiken. Även många vuxna förlägger sina kläder eller saker. Speciellt viktigt är det med bra märkning om man lånar ut sina böcker, filmer eller annat till vänner och bekanta. Det är en bra påminnelse om att de ska ge tillbaka det de lånat. Ibland tar barnen med sig leksaker eller böcker till skola och dagis, då kan man också behöva sätta på några etiketter. Det är mycket svårt för personalen att hålla reda på vem sakerna tillhör. Precis som med märkning av kläder så underlättar det för alla när ens saker är märkta.

Comments are closed