View Sidebar
Slipsar och flugor for en roligare vardag

Slipsar och flugor for en roligare vardag

25/04/2016 12:09Comments are Disabled

För den som önskar göra sin outfit lite mer spännande ligger det nära till hands att använda accessoarer. Idag är marknaden för detta gigantisk eftersom vi numera lever i en tidsålder där även män intresserar sig för mode på allvar. Slipsar och flugor är enkla accessoarer att använda – nästan oavsett vem du är finns det garanterat en stil för dig.

622-4-slipsar-och-flugor-for-en-roligare-vardagMode är idag roligare än någonsin eftersom designers numera gör kläder för absolut alla – oavsett plånbok, intressen och stil. Detta – och intåget av onlinebutiker – har öppnat upp för en helt ny marknad även för den som bor långt borta från storstädernas flaggskeppsbutiker.

Ett häftigt alternativ till den klassiska kostymen och slipsen är att istället bära fluga. Med en fluga sticker man garanterat ut och en snygg mönstrad fluga till skjorta hittar du hos The Bow Club. Den som önskar kan hitta en mängd tips på hur man bör tänka när man väljer fluga, här nedan följer några.

Tänk på detta när du väljer slipsar och flugor

  • Till vilket tillfälle skall du ha slipsen eller flugan? Till fest? I vardagen? Beroende på vad du skall ha slipsen eller flugan till bör du välja en viss typ av fluga. Det är ju till exempel så att en diskretare slips eller fluga passar på arbetet medan en fluga som riktigt sticker ut är roligt att ha på en fest.
  • Vad är din budget? Genom att ta reda på vad din budget är vet du hur mycket du har råd att lägga på dina accessoarer. Detta är alltid en smart sak att göra eftersom du inte vill skuldsätta dig i onödan.
  • Se till att flugan eller slipsen passar kläderna du vill bära! Om du kommer att bära dem ofta är det bäst att ha många olika typer av slipsar och flugor.

Många män som inte vanligtvis bär slipar eller flugor är nyfikna på att göra det. En av de saker som stoppar dem är att de inte riktigt vet hur de skall bära den och till vilka kläder. Intresserad av att lära dig mer – läs mer om hur lång en slips skall vara i den här guiden: http://bowclub.co/sv/guider/hur-lang-ska-en-slips-vara. Ett enkelt sätt att förstå hur man skall tänka när man köper och knyter sin slips för bästa resultat.

Ha dessa riktlinjer när du handlar från en onlinebutik

  • Använd några minuter för att undersöka företaget du vill handla från. Detta kan enkelt göras genom en sökning på nätet där du kan få reda på vad tidigare kunder tyckt om sin upplevelse och sitt köp. Sparar i längden både tid och pengar!
  • Se till att du förstår alla köpvillkor. Genom att läsa det finstilta undviker du tråkiga besked om du av någon anledning måste returnera din vara du köpt.

Mode är en källa till mycket skoj då det ger dig en chans att verkligen visa din personlighet genom dina kläder. Det bästa av allt är att det går att variera beroende på ditt humör just den dagen.

 

Comments are closed