View Sidebar
Trevlig atmosfär i Bromma

Trevlig atmosfär i Bromma

27/11/2013 13:53Comments are Disabled

När man planerar en resa till Stockholm, vare sig det är för jobb eller privat, har man flera olika alternativ när det kommer till boende. Det finns många olika hotell, i alla klasser. En del föredrar att bo inne i City, medan andra väljer ett lugnt område som Bromma.

MA229-husdjurDet finns hotell vid Bromma zoo, den stora, fina affären i Bromma Blocks. Eftersom de flesta tycker om djur, det är mycket vanligt med husdjur, kan man alltid hitta något roligt att se på här. Bromma Blocks ligger precis bredvid Bromma flygplats. Faktum är att hela köpcentret är ombyggda flyghangarer. Man har lyckats bevara en trevlig del av svensk flyghistoria, samtidigt som man har skapat ett enormt köpcentrum.

Många som bor på hotell vid Bromma zoo tar sig tid att titta över ett par gånger. Affären är stor, hela 1 700 kvadratmeter, och man har cirka 15 000 unika varor. Allt man behöver och kan önska sig för sina djur, både mat och andra artiklar. Man har flera olika djurarter som bor i rymliga burar. Fåglar, kaniner, och andra söta smådjur. I reptilavdelningen finns det ödlor och sköldpaddor. Den stora akvarieavdelning har över 3000 olika arter, för både söt- och saltvattenakvarium.

Men det är inte bara det man kan köpa som drar de som bor på hotell vid Bromma zoo. Personalen har en mycket trevlig filosofi- “Fråga mig! Det jag inte vet vill jag veta!” Man kan fråga om precis vad som helst som har att göra med djur, små och stora. De kan komma med råd om olika foder och hur man på bästa sätt ska ta hand om sina husdjur. Det finns också en våg där man kan väga sin hund eller katt.

Bromma har verkligen en trevlig atmosfär. Det finns hotell vid Bromma zoo, och härifrån är det också nära om man vill ta sig till Solvalla. Det är ett lugn och stillsamt område, men ändå nära till det mesta. Speciellt på sommaren kan det vara fint att promenera i den gamla trädgårdsstaden, som anlades i början av 1900-talet. Fina trädgårdar och hus från en annan era.

När man bokar hotell vid Bromma zoo är det inte alls svårt att ta sig in till Stockholm City. Har man bil tar det en kvart, annars finns det både bussar och tunnelbana. Med andra ord är det en central plats. Tack vare Bromma Blocks har man också stora möjligheter för shopping och restaurangbesök på plats.

Comments are closed