View Sidebar
Hur mycket är en sjuksköterska värd

Hur mycket är en sjuksköterska värd

14/10/2016 17:33Comments are Disabled

Den som arbetar inom sjukvården vet att det på många sätt är ett oerhört givande arbete där man får hjälpa sjuka människor men att det samtidigt innebär mycket hårt arbete. Att arbetstiderna dessutom ofta är obekväma gör det hela till ett av de mest slitsamma yrken man kan ha idag. Men marknaden håller på att förändras i och med att det nu finns fler arbetsgivare att vända sig till än förut.

469-5-hur-mycket-ar-en-sjukskoterska-vardMan kan idag hitta ett antal bemanningsföretag på marknaden som vänder sig direkt till sjuksköterskor och annan sjukvårdspersonal. Att välja ett bemanningsföretag istället för att jobba för de traditionella arbetsgivarna har ett antal fördelar.

Fördelar med att jobba via bemanningsföretag

  • Du får en kontaktperson som du alltid kan vända dig till om du undrar över något eller om det blir några problem på din arbetsplats. Detta är en trygghet du inte vill vara utan.
  • Du kan välja i vilken omfattning du vill arbeta. Detta gör man enkelt genom att helt enkelt definiera om man vill arbeta halvtid, heltid eller sjuttiofem procent. Man kan också önska om man vill arbeta nattetid, dagtid eller kvällstid. Detta ger en stor frihet om man exempelvis har familj och man kan alltid justera sina arbetstider om ens livssituation förändras.
  • Man får bättre lön än om man jobbar för en av de traditionella arbetsgivarna. Hur mycket är en sjuksköterska värd är en fråga som många ställer sig och bemanningsföretagen har insett att svaret är mycket. Dessutom är löneutvecklingen enormt mycket bättre än om man jobbar inom kommun och landsting.
  • Man har dessutom stora möjligheter att välja vilket område man vill arbeta inom. Geriatrik, akutvård eller barnsjukvård – oavsett vilket område man gillar kan man hitta jobb där via ett bemanningsföretag.
  • Till sist får man ofta riktigt bra förmåner när man jobbar som sjuksköterska via ett bemanningsföretag. Bland dessa kan man hitta friskvårdsbidrag, gratis transport via allmänna kommunikationer eller till och med boende om man väljer att arbeta på annan ort.

Intresserad av att få veta mer – gå hit för att läsa om hur man som sjuksköterska får en bättre ingångslön än man någonsin skulle kunna få via de traditionella arbetsgivarna. En bättre lön ger en högre livskvalitet och standard som man säkerligen inte vill vara utan när man arbetar hårt.

Hur mycket är en sjuksköterska värd – detta är något som ofta debatteras i samhället idag och de allra flesta har åsikter om svaret. Medlease sjuksköterskebemanning har många jobb för duktiga sjuksköterskor som vill få högre lön och bättre arbetsvillkor – något de förtjänar och har förtjänat under många år redan.

Tänk på detta när du väljer bemanningsföretag

  • Kolla upp vad tidigare medarbetare säger om bemanningsföretaget du är intresserad av. Detta kan man enkelt göra genom att söka på företagsnamnet online och ta del av omdömen som människor lämnat i diverse forum. Detta är smart att göra eftersom det i längden kan spara dig både tid och pengar genom att du undviker oseriösa bemanningsföretag.
  • Innan du skriver på något – se alltid till att du läst igenom villkoren för din anställning så att du vet vad som gäller. Om du känner dig osäker på något bör du alltid se till att någon du litar på läser igenom avtalet dem med för att på så sätt ge input du kanske inte noterat själv. Detta ger dig en trygghet som du behöver för att du skall kunna göra ett riktigt bra jobb på din arbetsplats.

Även i media kan man ofta läsa artiklar som handlar om de villkor sjukvårdspersonal arbetar under på sjukhus, äldreboenden och vårdcentraler. Intresserad – i denna artikel i Metro ställer man sig frågan om hur mycket en sjuksköterska är värd och det är intressant läsning för alla som på något sätt är involverade i branschen.

Man har i slutändan bara ett liv. Har man spenderat flera år på att läsa på universitet eller högskola för att bli sjuksköterska bör man ta alla chanser man kan att faktiskt få en lön och därmed det liv man alltid önskat sig. Genom att ta rätt beslut för just dig ökar man chansen att lyckas med att hitta ett arbete man älskar och kan skapa sig en fritid med mycket flexibilitet.

Comments are closed